Wednesday, April 28, 2010

Team Bowling

Salam Kekawan.. Ade offer one of our Member iaitu Azura Nazura.. berkenaan Trio Bowling..
So dikesempatan yang ada sesaper berminat boleh lah isi form dibawah untuk dipilih oleh Roziana .

Link Form: Team Bowling Warga 1982

Di sertakan juga link Info tentang Trio Bowling : http://usimbowlers.wordpress.com/

Tarikh : 23 / 5 / 2010
Venue: Kuala Lumpur Megalanes Endah Parade

7 comments:

  1. koi tak mau main tp koi nak bg sokongan je tau...

    ReplyDelete
  2. haih..jauh la plak nak pi main. 3 tahun dah tak pegang bola bowling. ntah leh main lagi ke tak.

    ReplyDelete
  3. ana maybe dtg bg sorakan je lah ye..hhihihihih..

    ReplyDelete
  4. laa event usim ni ke... ingat warga1982 nk buat tournament sendiri... sory la.. aku dh setup team utk event trio ni... jumpa disana nnt... ;)

    ReplyDelete
  5. Thanks to Azura.. at least ade gak yang berminat.

    ReplyDelete